Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Miss yooou!!

Av Cassandra - 23 september 2009 12:50

Till's Tamino  

Detta är Till's Tamino som jag red hos Charlotte i Småland för länge, längesen.. Han fick tyvärr skickas tillbaka till Tysklad pga ett frambens fel. (Kommer inte ihåg va det var exakt)

 

Ska ta mig i kragen och åka neråt i landet så fort jag fått lön osv.. Hem tll bästaste familjen Borneklint.. Saknar dom massor nu när man inte är där så ofta.. Rynkar på näsan Men de ska de bli ändring på hoppas jag.. Hoppas Mammie Charlotte och Sistra Therese kan komma uppåt snart oxå som vi planerat i typ 3 år nu.. haha Skrattande


I morse vid halv ått skjutsade jag Mammie till jobbet och sen hem å diskade och fixade frukost åt lillebror som låg å sov så gott.. Han fick flingor m. mjölk, ägg, macka å mjölk (å dricka) så väckte jag han å han blev super duper glad Glad Sen skjutsade ja honom till Philip, våran kusin vitamin.. Dom skulle VA som de nu så fint heter.. Man får inte säga leka längre för de e töntigt har jag fått lära mig av honom.. Haha..


Så nu ska ja väl laga lite mat får vi se.. Sen vänta på att Sabina kommer hem från jobbet.. Hon måste ju ut å rida idag även fast hon har LEDIG dag från stallet för att den andra tjejen som hon har hästen med vägrar att rida idag.. Fårga mig inte varför men så här e de jämt.. Sabina ska få ta all skit jämt.. Plus att den andra tjejen jobbar inte ens utan går i skolan och bor dessutom 5 minuter från stallet, medans Sabina ska cykla å de tar väl 30-40min, minst.. Åh ja blir så trött.. Men men en vacker dag säga hon i från min fruga.. Mohaha!!


Va ju ute hos Dessan igår å grejjade lite, dom e bara för goa alltså.. Trivs som fisken i vattnet att umgås me dom Skrattande


Nu ska ja ut å se vad som gömmer sig i kylskåpet.. Hihi


//C

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se