Alla inlägg under oktober 2009

Av Cassandra - 15 oktober 2009 00:23

De va den sämsta matchen jag sett på länge.. Fy faan, rena rama dagis hockeyn va de.. Usch, å givetvis förlorade Bofors.. Men men bättra lycka nästa gång.. Dom ligger iaf fortfarande 2 i serien.. Åh de e vi ju glada över...


  Min fot har tyvärr inte blivit någe bättre.. Svullnar mer och mer och blir blåare och blåare.. =/ När mina morfin tabletter värkar så har jag ju inte ont så då känns de ju till och med som att ja kan gå på foten men så fort de går ur kroppen så kan ja inte ens stö på den.. Sikken skit vet ni.. HAHA.. Så nu ska ja tydligen äta 1 sån stark mofin tablett morgon och en kväll plus att om jag får ont däremellan (som ja får hela tiden typ)  ska ja ta 2 alvedon åt gången 4 gånger om dagen.. Aa de e helt gaalet de här.. Så ja varken kan eller får köra bil nu heller.. Så här ligger / sitter ja på mammas soffa å kolla TV dag ut och dag in..

  Fast idag kom ju min bästa morbror å hämtade mig så vi va på hockey, å de va gött å komma ut lite... :D


På Fredag kommer min ÄLSKADE bror hit oxå :D Då har vi bestämmt att vi ska ha Fredagsmyys med Taco´s, godis chips å massa dricka osv.. En riktigt mysssssig fredag med andra ord :D


Nu ska ja ta en av mina berömda tabletter å försöka sova.. Hoppas ja får sova hela natten.. De har ju inte gått så bra hittills =(


Ha de gött allihopa..


//C


Av Cassandra - 13 oktober 2009 17:06

Börjar me att be om ursäkt för jag inte bloggat på länge.. Har varit ganska mycke nu ett tag.. Carro åker ju till USA Måndag och är borta ett år, jag har varit i Högåsen typ varje dag å hjälpt till å bygga nya boxar å sen har ja ju hjälpt Mrmor å Mmmie..

  Men nu ett tag framöver kan jag inte göra så mycke annat än att sitta i soffan och titta på TV.. Åh de suuger redan.. Nu ska jag berätta vad som hänt..


Igår hade jag varit ute och skrittat en sväng på Quenscher, de gick jätte bra.. Han e bara för go den där hästen :D

  Kom tillbaka till stallet, fixade honom, smörjde osv.. Sen när Emmizz och jag närstan va uppe vid sadelkammaren trampar jag snett och ramlade ikull (kunde inte stödja på vänstra foten) sadel å träns å allt låg överallt.. Så Emmizz sprang in och hämtade Sabina och Dessan som fick bära upp mig, dra av mig skon och sen försöka få in mig i huset..  När vi kom in tog Sabina av mig strumporna å då va redan fotknälen stor som en tennisboll å jag kunde fortfarande inte stödja på foten.i hade inget bandage så vi fick ta en av Quenschers benlindor så länge.. hehe as läckert ;)

  Jag skulle hämta mamma kl 20 på jobbet men eftersom ja inte kunde köra bil så fick ja ringa Carro som hämtade Mamma och skjutsade ut henne till Högåsen, så körde vi hem sabina och ringde vårdcentralen som sa att vi va tvugna att åka till akuten..

   Såg de gjorde vi, dom röntgade osv men inget va brutet som TUR va utan de va bara en ordentlig stukning.. Och det kommer ta en bra tag innan de här blir bra sa doktorn, så de blir ingen ridning på läänge för min del =( Måste hoppa på kryckor och har fått Alvedon och smärtstillande tabletter utskrivet nu..


(Detta va en kortis av allt som hände men nu vet ni ju på ett ungefär iaf)


Som ni förstår så har jag dyyng tråkigt nu om dagarna, så de e bara att slå en plking eller nått om man har lust =) hehe


Nu blir de TVn igen..


//C

Ovido - Quiz & Flashcards