Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Mycket prat om...

Av Cassandra - 12 december 2009 08:35


..Idol-finale kommer de bli nu ett tag i tidningar & TV.. Men de gör inget.. Nog för att jag tycker att fel kille vann.. Eller ja båda va värdiga vinnare men jag höll ju tummarna lite extra för charmtrollet Calle.. Erik han har ju en röst som klarar allt.. Men tycker dock att Calle har en mer speciell röst som jag gillar mer.. Nu kommer ju Erik få skivkontrakt osv men tror även att Calle kommer få de..

  Och de kommer ju inte bli några "pop" stjärnor utan mer HardRock eller nått  den stilen...


Nu ska jag i alla fall åta lite frukost för om 1 timme ca ska Jag & Mammie åka tll Karlstad Löfbergslila Arena och titta på Lillebror som ska spela match där :D HÅLL TUMMARNA !!!   Puss & Kram // C

 
ANNONS
 
malla

malla

14 december 2009 21:08

heello snygging;)
Läget här då?? höras ngn dag o ta en fika innan jul o så? Ring mej. PUSSSS

http://troddedu.blogg.se

 
Ingen bild

Cassie

16 december 2009 15:07

Till Malla:

Heeey Bäjbe !!
De e bara bra vetty sj då?? Jaa de tycker ja verkligen.. :D Yääääs de göt ja !! PUSSS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se