Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Snabbis

Av Cassandra - 19 december 2009 14:59

Hinner inte skriva mycke nu, ska upp till Sabinas nya lägenhet å kolla in den =) Vi ska dricka lite vin ikväll där å plocka me saker =) Dyng gött för hon har flyttat närmare mig :D Tar ca 2 min att gå.. helt underbart !!


Har jobbat idag, fick göra de så fick vi va lediga på Onsdag, å de känns jäkla gött.. Då kanske man hinner köpa julklappar.. Har ju inte köpt en enda än.. haha känns lite tajt med tiden men allt går bara man vill :D


Blir även lite trött på folk som bara kan höra av sig när de passar dom.. Varför duger man bara ibland ?? de e min fråga ??


Just de, tog svinsprutan i torsdags å fy tusan va ont i armen ja har.. men ingen feber eller nått iaf som tur de...


Dagens bästa: Sabina & Madde.. Tur ni  ALLTID finns <3

Dagens sämsta: Att ja inte har en bilfaan... (morrrr)

Dagens goding: Edgar som e nyklippt.. HAHA kommer bilder... sötnöt !


Over and out !


//C

 
ANNONS
 
malla

malla

20 december 2009 17:10

Bruuuuden:) håller helt med dig på den nämnda punkten om att det bara ska höras av när det passar den andre.. hoppas inte du ser så på mig bara:) men det tror ja inte! hehe. Puss puss

http://troddedu.blogg.se

 
Ingen bild

Caz

20 december 2009 23:05

Till Malla:

Klart att de INTE e dig ja menar darling.. Lööw yaa !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se