Alla inlägg under december 2009

Av Cassandra - 11 december 2009 12:26


..och inget bloggande på vääldigt läänge nu ! Har haft häcken full nu ett tag så man hinner knappt nått annat än sova, äta och skita lixom... HAHA !

 

Jaha, vart ska man börja.. Det är snart Jul och jag har inte hunnit fixa en enda julklapp, även fast jag har hunnit vara i huvudstaden och allt.. Men ja fixar väl allt dagen innan som vanligt..    


  Har ridit på underbaraste Quenscher rätt mycke nu ett tag, vilket jag ÄLSKAR.. Han är så rolig och go så man finner inga ord.. Har gått både bra och dåligt men allt kan ju inte bara gå åt rätt håll jämt.. Plus att jag kan ju inte riktigt me honom än.. Men ju mer träning vi får tillsammans desto bättre kommer de gå..       Nästa helg på Lördagen har vi planerat att Madde & Tindra ska komma hit och mysa lite.. Och på Söndagen ska Madde lasta Mr och komma till Botorp och rida med mig i ridhuset.. De ska faktiskt bli skit kul.. Då kan ja få lite hjälp oxå..   

Måste bara lägga in en bild på vackraste Q   

  


Ååh visst är han fin ?! Jag ör så Glad och Tacksam för att jag fick chansen att börja hjälpa till med denna svarta skönhet..


Från de ena till de andra.. Jag har jobbat som ett djur nu ett tag.. Vanliga pass plus övertid osv.. Ger MASSA fina pengar men tar även väldans mycke på energin har ja märkt.. Men men jag är ju ung och har fortfarande mycket att ge !! HÖHÖ

  Imorse klockan o6.1o gick jag av sista natt passet för denna veckan men kommer att gå på natt igen på Söndag kväll 22.oo då jag ska byta skift-lag pga personalbrist.. Känns ju lite sådär måste jag säga men de beror nog på att jag har ju alla mina favoriter på de skiftet ja va på nu.. Men de e ju härligt folk på alla skift som tur e..   


Ikväll blir det middag hemma hos Therre med hela brud-ligan.. Ska bli riktigt trevligt. Och imorgon ska vi på Julbord med släkten i Lunedet.. Hoppas på att de e bra mat där bara.. Fast har inte hört annat än att de e STEEN gött !!

  

 Avslutar detta inlägg med en bild på mig och min bror när vi är som SNYGGAST!

  


Ha en trevlig helg allihopa !!


PUSS // C

Ovido - Quiz & Flashcards