Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Bilägare Bergkvist !

Av Cassandra - 8 februari 2010 19:44


Jajemänn, i Lördags köpte jag mig en ny pärla.. Hehe, eller vad man nu ska kalla de =) Hittade en som passade väldigt bra i Storfors.. En Vinröd Volvo 940 årsmodell 1994.. Väldigt ful i lacken då det är massa klarlackssläpp men de gör inte mig något med tanke på att bilen går as bra oså.. Sen är den kanon fin inuti.. Inga fläckar eller nått sånt.. Så de e ju gött :D Nu kan ja äntligen åka vart ja vill när ja vill uan att behöva låna bil av Mammie :D


  Mycke jobb nu för tiden och inom en snar framtid kommer vi börja jobba intemitent 3 skift, vilket är i princip samma sak som 4-skift bara att det får ju inte heta så.. Hm, snålt företag.. (Vi skulle ha mer i lön om de skulle heta 4-skift)


Igår Söndag va jag hemma hos Malin, Glenn och Milla på kvällen.. Fick räkor å grejjer.. Mumma va de, men va ju så bakis så ja kunde inte käka så mycke.. hihi =) Alltid lika trevligt med min "ULLIBULLI!!" Sen får vi ju inte glömma "De Worst Deal" HAHAHAHA


Min Edgar har fått en systa som börjat växa i ena prostatan så han ska in å bli "flicka" snart... Vi är livrädda för att den där ska börja växa och att den ska bli elakartad så vi måste knipas honom imorn 3 månader.. Han har fått en slags hormonspruta nu som gör att systan inte växer oså.. SÅ nu mår han bra =)


Har och varit och tittat på den 3 åriga Morgan-valacken som jag ska ta mig an.. En riktigt läckerbit vill jag lova.. Shit va snygg han är.. Ska ta kort på honom nästa gång ja e där så får ni se... MUMS !!! :D  Han är väldigt snäll men lite "bufflig" sådär men va faan de ger han sig med snart.. Ska även ta kort på de 2 andra unghästarna som vi ska rida in efter sommaren.. En storhäst som kommer bli ca 155cm och en New Forest valack som kommer bli maxad D-ponny.. Så på hästfronten är det fullspäckat vill jag lova.. Får nog fanimej säga upp mig från jobbet och börja jobba hos dom ist... HAHA nej då skämt å sidor man måste ju få ha sin hobby.. Kommer bli lite tufft bara med tanke på att ja ska åka till K-Hamn varje dag.. Men de gör inget =) Då får ja ju samtidigt träffa min bääjbe !!   


Nej nu ska jag titta på Outsiders.. Ha en bra afton.. HAHA


Puss

//C

 
ANNONS
 
Therre

Therre

10 februari 2010 09:18

Vad roligt med både bil och hästar och kille ;)
Alla tre favoriterna på samma gång ju!

http://therre.bloggagratis.se

 
mallan

mallan

10 februari 2010 20:07

men lilla edgar då... :( hoppas han blir "återställd" och kommer må bra snart igen.. lilla sötnosen.
//Ullibulli

http://troddedu.blogg.se

 
Ingen bild

Caz

11 februari 2010 15:56

Till Therre:
Haha ja men eller hur.. Ja lever i en dröm.. Aa på rosa fluffiga moln kan man säga ;) Dags att dra ihop till fest snart ?

Till Malla:
Mm men lille EddiePonken kommer blir helt bra snart.. Han ska få bli "flicka" höhö.. han mår ju inte dåligt nu heller med tanke på sprutan han fått men den slutar ju verka om 3 månader å då är det dags.. ULLIBULLI kexet

 
Therre

Therre

12 februari 2010 19:01

Hoffmaestro kommer ju till påsk, vi kör väl då eller?

http://therre.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Caz

15 februari 2010 06:29

Till Therre:
Jaa, såklart vi gör.. Ja e DYNG på.. De blir väl hos dig eller mig då för de andra två bruttorna bor ju så långt bort ;) hihi...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se