Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Hårfärg och hundtäcke !

Av Cassandra - 9 februari 2010 22:36


 Åkte med Andréa in till Färkestad Trav & Rid shop eller va du nu hette.. Har egentligen ingen aning men jag chansade på att det va något sånt iaf.. HAHA! hittade ju väldigt mycke fina saker man skulle vilja ha men som inte pluskan vill betala.. Bla en Prestige hoppsadel (som jag ioförsig inte har någon användning för just nu) Men som ja ska ha när ja blir hästägare igen.. Och de verar ju inte dröja.. Eller beror ju på om han är nått för mig eller inte den lille tokisen.. Får se vad som händer, Man ska ju inte ropa Hej innan.. HÖHÖ Fick i alla fall med mig ett tunnt täcket till edgar som han ska få ha nu när han e lite dålig å så :D


  Har ju även köpt hårfärg som ja skulle ha kladdat i idag men som ja inte orkade igen.. Fattar inte vad de e som är så jobbigt med de egentligen.. Hm, blanda färgen, kladda i de i håret, vänta i 40 min och skölj ur.. Hum hur svårt kan de va ?? Men tydligen jävligt svårt för Cassandra Bergkvist just idag.. Ja ja, men det kommer ju fler dagar..


Imorgon efter jobbet ska ja direkt hem till Mammie å leka me min voffsing, som ja LÄNGTAT massor efter nu när han har varit hos Maria ett par dagar.. Ska testa täcket oxå å se om det passar.. Sen blir de massa tvätt som ja ska fixa med.. Och kl 19.oo är det ju ÄNTLIGEN dags för Hockey.. :D Weeei, de va inte igår ja va på hockey vill ja lova.. Har ju jobbat så dumt så ja inte varit iväg.. Men nu är det ÄNTLIGEN dags igen :D:D:D


Just de jag ska ju ta bilder på min nya pärla oxå å lägga ut.. Många som inte sett den som vill se.. Men de kommer de lovar jag.. :D


Nu ska jag hoppa ner i sängen, imorrn är det dags för jobb igen o6.oo-14.1o


Saknar min skruttis <3<3<3


//C

 
ANNONS
 
angelica

angelica

10 februari 2010 21:45

cccccccccccassssssssssssiiiiiiiiiie!!!!!!!
igår när jag skulle läsa din blogg
kom jag inte in på den
det var helt cpppit...
så jag trodde du hade tagit bort den
men smart som jag är så gick jag in
och titta idag med och då fanns
den där, så den var aldrig borta
och då vart ja glad
för jag skrattar jämt åt allt
du skriver
och om du hade tagit bort
den hade jag aldrig mer
skrattat! :(
:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D:DD::D

http://angieee.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Caz

11 februari 2010 15:54

Till angelica:
HAHA klart att ja inte tar bort den.. De vore ju lixom som att ta bort tomten på jul.. De går ju inte.. HAHA
De brukar ju även vara så att du skrattar så fort ja e i närheten oxå.. Undrar om de e positivt ?? Hum? ;) HAHA

 
angelica

angelica

11 februari 2010 20:00

cassie, det är positivt tror ja ;ee :D

http://angieee.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Caz

11 februari 2010 23:32

Till angelika:
Hehe, tur de :D:D:D:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se