Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Frågetecken..

Av Cassandra - 15 februari 2010 06:29


Jag fattar inte hur ens "bästa" kompis ens kan tänka sånna idiotiska saken om en.. Om du missade så har jag pojkvän och jag är inte intresserad av A för fem öre.. Jag fattar inte va du har fått de ifrån.. Men de e väl din Älskling L som snackar massa jävla bullshit bara för att du å ja ska bli osams.. Men du ska ge faan i å påstå massa skit innan du talat med mig.. Vadå vad har hänt egentligen ?? Åhh ja blir GALEN !! Bara för man åker i samma bil som en annan betyder de INTE att man knullar för de.. Ja anser inte att de e samma sak iaf.. Men de kanske du gör ?? Ja tycker bara att de e jävligt dålig stil.. Du borde nog kanske tänka efter innan du säger / tror saker om nån du säger betyder så mycke osv.. usch nu vart ja så irriterad så ja kan väl inte sova heller.. Har ju jobbat ntt så de vore ju ra om man fick nån timmes sömn innan de e dags att åka hem till Mammie och tvätta.. Men men.. Vi får väl se om du kommer in snart så ja får höra va de e för jävla skit folk snackar !


Helgen har varit jätte bra.. I fredags va ja hos min Bäjbe å mööös, vi gick på bio, Farsan.. Å dene VERKLIGEN se värd vill ja lova.. Haha skrattade halt ihjäl mig.. Mycke bra film.. Åkte hem i lördags förmiddag för ja hade lovat lillebror att kolla på hans hockey match.. Sen hem och laga mat me Sabina.. Världens bästaste    Vi gjorde Skaldjurssås med färsk pasta och sallad.. Och till efterrätt blev de semla med vaniljkräm.. MUMS säger ju ja.. Brännde en skiva å sen gav v oss ut på äventyr med DWDn.. HAHAHA


Nu ska ja kolla lite Scrubs å se om ja kan somna nån gång..


Saknar min skrutt MASSOR !


//C

 
ANNONS
 
mallan

mallan

15 februari 2010 19:35

kan det vara det ja tror?? ja, man ska ju ta reda på fakta innan man sprider ut massa grejjer... det underlättar ju och ger inga misstag i onödan.. :) puss babe

http://troddedu.blogg.se

 
Ingen bild

Caz

17 februari 2010 07:03

Till mallan:

Haha, yes de e ju de vi tala om förut vettu ;) Tur att vi inte håller på med sånna där fjanterier.. Utan att vi vet vart vi har varann.. =D Löw you bäjböö ! Pusss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se