Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Redan Onsdag !!

Av Cassandra - 17 februari 2010 07:03


Slutade jobbet för ca 1 timme sen och jag är lika pigg nu som ja va då.. Och har varit hela natten dessutom.. Det är väl otroligt att man kan hålla ett så högt tempo en hel natt.. Kan inte själv förstå hur de gick till.. Men de gick !!

  Ska i alla fall gå och lägga mig nu och försöka sova några timmar innan det bär av hem till Mammsen för att ta reda på all tvätt man dragit dit, plus att ja ska hjälpa henne lite inför festen på Lördag.. Får försöka skynda mig också för jag ska ju till min Darling sen innan jag börjar jobba igen.. Men jag ska ställa klockan på 14.oo och då hinner jag ju med alla måsten !


Har fortfarande inte fått någon förklaring till föregående inlägg.. Men mende kommer väl med tiden..


Igår va jag hos Malin och Milla och fikade, käkade å sölade massa skit, (som vanligt) har en svag aning om att vi kan vara rätt duktiga på de.. Hehe, alltid lite trevligt hon mina stumpor =) Ni betyder såååå mycke fast de tror ja ni redan fattat  HÖH !!    Massa LÖÖÖÖW till er !!
Oj NU kom tröttheten som en käftsmäll.. Shit, helt galet.. Bäst ja skyndar mig i säng innan de vänder å ja blir pigg igen..
Ha en bra dag mina vänner !!
//C

 
ANNONS
 
mallan

mallan

18 februari 2010 21:32

Ahh:) du betyder mkt för oss också:) det är ju bara o kolla in millas min såfort du kommer, hur uppskattat det är hos henne:) Puss kexet

http://troddedu.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se