Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

fyra timmar senare...

Av Cassandra - 19 februari 2010 15:45


...sitter jag fortfarande här framför dumburken och är precis klar med skivorna till Mammsens fest imorrn.. Ja de blev en salig blandning med allt från Christer Björkman till Metallica och ACDC.. Men bra blev de.. Gissa om ja e trött på å sitta vid datorn.. HAHA..


Kan börja med att berätta om igår (Torsdag). Då följde jag med Malin och Milla till badhuset i Kristinehamn för att plumsa lite.. Åh de är bara förnamnet av va Millisen gillar... Hihi, jäklar va hon plaskade och "simmade".. Och jätte jätte glad hela tiden.. En sån unge vill ja me ha, hon är alltid glad tror ja.. :D Helt underbar ! Sen gick jag och Malin och solade i 30 min (glöm aldrig 30 MIN!) Milla fick va hos faster då som jobbar på badet.. :D OCh shit va RÖD jag är kan ja lova.. Där snackar vi nya rör.. HAHA Ser ut som en kräfta i ansiktet och ner på bröstet.. HAHA men va faan de får man leva med..

   Fick oxå min nya klänning igår som jag tog med till jobbet för att visa Jenny, men givetvis så glömde jag den där.. =/ Men ja tar nog en sväng förbi HL imorrn och hämtar den.. Ska ju ev. ha den imorrn på partajjet :D


Jaoch sen idag då.. Har ju som tidigare nämnt suttit här i 4 timmar nu och fixat med skivorna.. SÅ nu ska jag ta tag i mitt liv och klä på mig anständiga kläder och bege mig till Degerfors för lite fika och "skitsnack" HAHA.. Efter de åker "röda faran" och jag tillbaka till Karlskoga och hem till Mammsen för att städa åt henne, efter de ska jag hem och duscha osv och sen till Kristinehamn.. Hm, tror ni ja kommer hinna ?? Aa de e frågan idag alltså.. Har en svag aning om att jag kommer bli helt död sen när ja städat klart och bara somna i Mammas soffa eller nått i den stilen.. Men men de får vi se senare.. Men nu ska jag inte sitta här å slösa mer tid.. Utan bege mig ut i den vackra och underbara "sommarsolen" *HOST HOST*


Ha en bra helg!!

 

//C

 
ANNONS
 
mallan

mallan

19 februari 2010 16:26

haha, ja de är ju bara förnamnet.. rödare än rödast. men det är gött, för då händer de litte:) Puss bäjbi

http://troddedu.blogg.se

 
Andrea

Andrea

20 februari 2010 11:59

såklart att du hann. du satt väl klar vid åtta å väntade otåligt! Som vanligt alltså!!

http://andreavill.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Caz

20 februari 2010 13:37

Till mallan: Hihi aa men om vi fortsätter sola nu vettu så kommer vi bli as snygga snart ;) hihi Puss löw

Till Andrea: HAHA exakt så vart de.. Ja va dyng klar när Mammiesen kom hem å ja satt i soffan å kolla TV.. Mohaha !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se