Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Först barnvakt, sen balen..

Av Cassandra - 9 juni 2010 20:03


  Yes i morse var jag barnvakt å lilla Milla. Så go & glá lilla gummsan. Allt gick jätte bra, hon åt och sov och busade för fulla muggar. Kan känna mig stolt att jag för första gången i mitt liv bytt bajj-blöja.. Kanske inte är nått man strävar efter att få göra, men jag har iaf fått VUXENPOÄNG nu ;) Hihi.


  Åkte hem runt 16 tiden när Malin kommit tillbaka, då blev de sallad och en dusch. Så åkte jag med Ann, Malin och Milla åh tittade på Student-Balen.. Oj, va fina dom va alla studenter :D Nästan så man längtar tillbaka till den tden man själv tog studenten och rullade in med häst och vagn.


  Nu har jag göttat med vattenmelon och loka päron/krusbär.. De va ruskigt gött åh mätt blev man oxå.. Nu ska ja vila lite innan det är dags att fixa macka inför nattens jobb.. Ha de fint nu alla mina underbara vänner..


//C

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se