Direktlänk till inlägg 7 oktober 2010

Jiiihaaaa!!

Av Cassandra - 7 oktober 2010 22:42

Allt går toppen bra på jobbet. Det flyter på som om man aldrig gjort annat. Fick reda på idag att jag får vara kvar, har ju haft 2 veckors "prövo-tid" nu. Men nu är det över, Tack gode gud för de =) Känns verkligen dyng gött att äntligen ha ett ordentligt jobb.. Så nu Madde är det bara att leta på riktigt. Nu är ja på G med allt och nu ska en häst hittas :D


Allt går bra med lille Birger oxå.. Han trivs som fiksen i vattnet här hemma. Leker och busar mest hela tiden och speciellt mycket när jag vill sova.. Då är det full rulle och han ska helst väcka mig ca 10 ggr varje natt vilket inte är speciellt uppskattat från min sida.. Men han e ju bara bäääbiss =)


Nu film. Hej hopp


//C

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se