Alla inlägg under december 2010

Av Cassandra - 11 december 2010 09:51


Imorse vid 04.30 larmas barndkåren att ett av stallarna vid Karlskoga Ridklubb brinner för fullt. En av ridskolans äldra byggnader stog i lågor. En granne till ridskolan larmade SOS alarm. Men när brandkåren kom fram var hela byggnaden redan övertänd och det fanns inget att gör.


 

Bilden lånad av Nerikes Allehanda



  8 underbara hästars liv har inatt tagits till den andra sidan. Jag lider verkligen med alla drabbade. Sänder er alla en varm tanke.   




//C


Av Cassandra - 11 december 2010 01:18


Mådde inge vidare i morse när jag vaknade men de ordnade upp sig ju längre in på dagen vi kom. Har haft huvudvärk precis HELA dagen men efter 3 koppar kaffe hos Ida med IDOL på TVen gick de över. Thanx IDO !!   

  Jaaaa jag vet att ALLA tjatar om Idol-vinnaren just nu men jag måste ju bara skriva de att hade inte Jay vunnit idag så hade jag förmodligen aldrig mer kollat på Idol. Alltså då menar jag ALDRIG ! Men han vann ju och jag är suuper nöjd. När han kommer ut på scenen och sjöng Madonnas Like a Prayer då va de kört för mig. Ja tjöt som en stucken gris i Idas soffa.. JAY SMITH ÄGER !!!!



Bild från Google


 Nog med Idol snack. Imorgon är det dags för den omtalade Julfesten för alla PEC-are. Jag kommer nog att vara nykter men skulle vara gott med en eller annan öl. Vi får ju trots allt 2 st dricka till maten PLUS att jag vunnit 4 drinkbiljetter som måste användas    hihi !!



Dagens citat..


Om du möter en människa utan leende - ge henne ditt.


//C

Av Cassandra - 9 december 2010 21:14


Har ÄNTLIGEN kommit på vad jag önskar mig av Tomten i år.   


* En almanacka 2011

* Nya sängkläder, helst i grått / svart / vitt

* En ordentlig, lagom stor teflonpanna, (en sån djup som Mammsen har)

* Leggins, sånna svarta med skinnlappar på

* Snygga kuddfodral till kuddarna i soffan

* Katträd till Hubbas & Biggan


Inte jätte lång önskelista men lite i alla fall. Kommer nog på mer som jag bara MÅSTE ha sen.. Hihi, men de tar vi vid ett senare tillfälle ;)


  Bilderna lånade från Google


//C   

Av Cassandra - 9 december 2010 20:10


Har ju idag som ni ser ändrat lite färger osv här på bloggen. Kommer även från och med nu att ha ett härligt ordspråk varje dag för att piffa upp lite =) Härliga tider när man får lite nya idéer.


Har hittat en nyårs blåsa som ja tycker va fiin


 

Bilden lånad från google.




Börjar väl med första ordspråket redan nu som får bli:


"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd."



//C

Av Cassandra - 9 december 2010 12:31

Testar skicka in en bild så Hubbas och Birger från mobilen. //C

 
Av Cassandra - 8 december 2010 18:48

Har varit en ganska bra dag hittills. Halva dagen va bra på jobbet därav ganska bra dag. HAHA. Åker iväg till Malin nu och tar en kopp eller två. Så nu kan ju inte dagen bli annat än bättre =)


Mina två underbara katter ligger här bredvid mig på varsin sida och sover som stockar. Inte faan har jag egentligen mage till att flytta på mig nu för då vaknar dom ju. Men men, dom får väl somna om när jag sticker ;) hehe.. Elaka elaks DASSIE !!


Hörs sen !


//C

Av Cassandra - 7 december 2010 22:58


Det börjar bli kallare ute igen och de märks verkligen för åker man en bit i bilen så den blir varm och all snö som råkat komma in i den smälter så fryser ju de igen på typ 2 sekunder när man ställer bilen för natten typ.. Mm precis som i morse när jag kom ner och skulle skrapa rutorna.. Aa visst, tjena, de kunde ju jag glömma för isen va ju på INSIDAN !!! Hatar när detta händer, för det första går de ju fasen inte att skrapa insidan av rutan och för de andra så försvinner de ju aldrig, blir ju bara som en ond cirkel av all nedrans IS !!


Hade iaf en bra dag på jobbet med mycke skratt och fnitter. As usual ! HAHA..

 Kom hem fixade massa ärenden och sen hem och lagade mat. Blev idag Spagetti och Köttfärssås, NAAAM NAM, fick även trevligt mat och film besök.. Sånt gillar vi. Så TUMMEN UPP för idag..


  Bilden är lånad från Google

Natti Natti mina underbara   


//C

Av Cassandra - 6 december 2010 23:40

Har fortfarande inte blivit någe bättre av den jäkla förkylningen. Bihålorna gör ont, näsan är täppt, huvudet värket och har världens rethosta PLUS att jag nyser värre än värst, bara idag är jag väl upp i ca 40 ggr och då överdriver jag inte. ! Måste iaf iväg till jobbet imorrn, dom tror väl annars att jag gett upp.. HAHA !

  Har ju givetvis smittat både Mamma och Bror med magsjukan så nu är det dom som ligger utslagna och springer på dass om varannat !


Nu tar jag natten !


//C

Ovido - Quiz & Flashcards