Alla inlägg under december 2010

Av Cassandra - 5 december 2010 22:49


Man skulle lägga ut en bild på Facebook på sin favorit figur som man bara älskade när man va barn.. Och givetvis är min My Little Pony.. Jag va helt gaalen skulle titta på de där hela tiden.. Även Lilla Sjöjungfrun va populär hemma..


 


Min bror smsade förut och jag har nu smittat ner honom med magsjuka.. Stackare säger jag bara.. Hoppas verkligen inte han mår lika dåligt som jag har gjort.. Älskade Ando <3


//C

Av Cassandra - 5 december 2010 15:30


Mår fan värre än värst idag. Förkylningen har slagit tillbaka rejält på mig, men magen är ju bättre. Fast får inte i mig någonting så den är nog inte helt återställd. Är just nu så fruktansvärt sugen på pulvermos på en knäckemacka med MASSA smör!!

  Hoppas på att någon underbar själ kommer med pulvermos till mig eftersom jag inte har de hemma.. Usch va liten ja e på jorden just nu =(

  Julmust ska de ju oxå vara givetvis..


 


//C

Av Cassandra - 4 december 2010 18:49


Jo det är jag de. Har ju varit förkyld i början av veckan och igår åkte jag på magjukan. De måste vara den värsta sjukdommen som finns alltså.. Man är helt matt och bara ligger där, springer på toa och sen tillbaka igen. USCHAMEJJEN !!

  Men nu mår jag tipp topp igen om man jämför med igår.. haha.. Ska strax åka hem till mammie igen så man får lite sållskap.. Magsjukan har ju den effekten att INGEN VILL UMGÅS MED EN !! HAHAHA


Skriver nog senare. Nu sk datorn packas ner..


//C

Av Cassandra - 3 december 2010 03:59

För att Birger lever rövare hemma,faan ja blir gaalen snart.. Han springer runt med Mammies hemmegjorda leksak som om han aldrig sett nått roligare förr.. HAHA !!

  Hubbas han ligger mest och latar sig under soffan men de e väl göttis de me antar ja ;) hihi


PUSS på dom UNDERBARA vännerna man har !! GE och TA eller hur va de nu ??


//C

Av Cassandra - 2 december 2010 14:36


Inatt drömde jag att jag först tappade en tand. En vanlig liten tand, men den va inte lös utan det började med att jag borstade tanden (just den tanden) och kände sen på den men fingret och helt plötsligt hade jag den i handen. Där va den drömmen slut och hoppade genast över till en annan dröm. Då var det jag och en liten pojk som var i ett hus och skulle baka. Sedan kom det ett gäng GORILLOR, ja trot eller ej men så va de. Gorillorna va inte som vanliga djur gorillor utan dom gick på två ben och pratade som vanligt (typ som i ett barnprogram)  HAHA ! Sen blev dom galna på oss och jagade oss as länge, sen va vi tillbaka i huset och gorillorna va snälla (?) HAHA jag fattar just ingenting. Men men alla drömmar har väl en mening, frågan är bara va just detta betyder. 


Tand, tappa tand = Otur (info från passagen.se)

Gorilla = Behärska dina lägre instinkter (info från mona.se)


Två av sakerna där iaf. :)


//C

Av Cassandra - 2 december 2010 12:45

Typiskt att man ska få den här skiten varje år. Man är fan minst på jorden när man blir såhär dålig, värst är på kvällen, då täpper allt igen och det känns som att huvudet ska sprängas i en miljon bitar. Är väldigt glad över att man hann fixa allt vad julpynt och julstäd heter innan skiten kom. =)


  Stackars Milla har oxå varit jätte dålig. Lilla pluttan <3 Hoppas de blir bra på henne snart så det inte sitter i allt för länge.


I helgen blir det att göra "inte ett skit" typ. Bara mysa ner sig i soffan och hoppas på att någon underbar själ kommer och tar hand om mig.. Hihi, men jag får väl nöja mig med mina 2 grabbar Hubbas & Biggan ! :D 


 Allt för mig just nu !


//C

Ovido - Quiz & Flashcards