Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

Rubrik saknas

Av Cassandra - 8 februari 2011 10:31


Var ju iväg till vetrinären med lilla Edgar igår. Allt gick bra.. Han hade ett virtus i magen i levern va lite svullen, men de kan den tydligenj bli när de haft problem med magen så länge som han haft. Så han skulle fasta 24 timmar till. INGE mat eller vatten. Idag kl 12 ska han få sin första dos med de. Sen hade han ju ögoninflamation i båda ögonen så jag hämtade ut salva åt honom på apoteket. Så nu ligger han här bredvid mig och bara väntar på att få sin MAAAT !!


 

Edgar


Har även gjort ett gästboksinlägg på Viby kör & ridsällkaps hemsida, så min gamla Frosty tävlar för dem nu. Så jag hoppas att jag får respons och ev kan få åka och träffa henne. Hon bor ju trots allt VÄLDIGT nära nu !!


 

Frosty Anemone
//C

 
ANNONS
 
mallan

mallan

8 februari 2011 23:09

Lille plutt edgar.. hoppas det blir bättre!!

http://troddedu.blogg.se

Cassandra

9 februari 2011 08:13

Ja han är redan på bättringsvägen =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se