Direktlänk till inlägg 17 februari 2011

Födelsedags önskelista.. ( 1 )

Av Cassandra - 17 februari 2011 23:01


Jag fyller ju inte förrän i MAJ men jag tänkte att om jag börjar med min önskelista nu så hinner jag ju inte glömma vad jag önskar mig.

  Men jag kanske hinner köpa de själv innan men då är det ju bara jag bockar för det då   


* Så jag börjar med en papperskorg till toaletten MED lock. ( Birger gillar att ta upp ALLT jag slänger där i och sprida ut i hela lägenheten )

 


* En juicepress. ( Kan ju vara kul att göra egna juicer på morgonen )


 


* Ett par nya snygga jodhpurs till stallet. ( Mina är ju TYDLIGEN borta !! )


 


Kommer mera med tiden tänker jag. Får försöka göra ett inlägg typ dagen innan jag fyller och se hur mycket av sakerna jag redan köpt osv.


//C

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se