Alla inlägg under april 2011

Av Cassandra - 8 april 2011 20:26


Som rubriken säger så har jag haft huvudvärk i två veckor. Gick till optikern och det visade sig att min syn hade förändrats endel. Så jag beställde två par nya glasögon. Suuper coola, ett par "Red or Dead" och ett par "Osiris". Dom rekomenderade ju att jag skullr prata med vårdcentralen oxå. Så ringde i morse och fick telefontid, men dom tyckte att jag skulle avvakta i och med att synen hade förändrats så. Så nu går jag bara och väntar och väntar. Huvudet höll på att spricka när jag vaknade, fast idag har det hjälpt lite med alvedon iaf.


  Fick oxå tröst köpa ett par skor och lite så.. Här kommer bild på dom =)


 

Fast dom är snyggare irl om en sägör =)


Ha en trevlig kväll nu alla ! Själv ska ja ligga på soffan å slappa.


//C


Av Cassandra - 3 april 2011 15:19


Har just kommit hem från en TOPPEN helg i Markebäck med MASSA härliga människor och fina pållar..

  Bert va HUUUUR fin som helst. Har ju inte sett honom i ridhus tidigare. Men jag kan ju säga att det var verkligen en fröjd för ögat.. Sån läckerbit..

  Bellmondo va ju såklart oxå jätte fin.   

Både Ylva och Bibban jobbade på som bara den men jag tror nog B va lite med röd i ansiktet iaf.    Men de e ju inte så konstigt med tanke på skillnaden av hästar.


Nu ska jag bara vänta (sova på soffan) på att min Mammie ska sluta jobba så man kanske kan få lite Donken hemlevererat ;) HAHA Sen blir det en tidig kväll vill jag lova.


Håller såklart tummarna så hårt jag bara kan för underbara Jenn oxå..   


Ha de goooit !!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards