Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Besviken_Tjej_87

Av Cassandra - 17 juli 2011 17:42

  I morse 5.25 åkte min bror, pappie och hans "nya" familj till Egypten. Hade ju inte tackat nej till en sån resa men eftersom ingen frågar om man vill med så är det ju lite svårt att tacka nej. Kan inte säga att jag någon gång tidigare i mitt liv har kännt mig så sviken eller utanför som jag gör just nu.. Är jag inte hans dotter längre ? Är den "nya" familjen bättre ? Vad gör jag för fel ? Jag kan inte förstår. Visst jag är 24 år men han kunde ju i alla fall frågat om jag ville följa med så hade jag betalat den där biljetten / hotellet själv. Men de gick tydligen inte.. Han kanske inte vill att jag ska vara med i hans familj längre (?)

  Som sagt, väldigt ledsen och besviken är jag...

Och imorrn är det jobb igen, jävligt sugen på att jobba när man mår såhär då.. NOT !


//C

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese B

17 juli 2011 17:55

Du är hur bra som helst bruden! Glöm inte det!!
<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se