Direktlänk till inlägg 16 december 2011

IMORRN !!

Av Cassandra - 16 december 2011 10:53


Packa, packa, packa.. Hur kan man ha sååå mycket kläder / saker man ska ha med sig.. Herreguud de finns lixom inget stopp heller.. Men allt ska med så är det bara, även om ja själv inte får plats i bilen.. HAHA, får göra nån annordning och ligga på taket å köra typ.. höhö !


Nu är iaf lägenheten här hemma städad och klar (typ) så nu in i duschen och sen börjar allt flängande runt i stan, hem till mamma, ner på stan, ge lite julklappar osv osv.. Ikväll ska vi ha lilla julafton hemma hos Mammie. Jag, lillebror, Mammie och Mormor. Myyyyys <3


Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Uppdaterar nog när jag kommer upp nästa gång. Hinns nog inte mer innan jag åker :)
//Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se