Direktlänk till inlägg 2 augusti 2012

Hm....

Av Cassandra - 2 augusti 2012 00:10


Har lite funderingar på om man kanske skulle börja skirva här igen. Är sten taggad på det men tiden räcker ju inte alltid till. Det får helt enkelt bli som det blir. Man skirver när man kan. ;)


  Som alla förmodligen redan vet så är jag tillbaka i Sälen och jobbar för fullt. Har oxå hittat en pålle som jag ska hjälpa till med någon / några dagar i veckan. Det är (håll i er nu) en kallblodig travare. Alltså en nordsvensk. Fast väldigt liten och nätt. Ser mer ut som en connemara / new forest typ. Hon heter Hanna och har (vad jag förstått) gått på travet, men ska nu skolas om. Hon är väldigt pigg men försöker verkligen göra dt man ber henne om även fast hon inte riktigt förstår vad jag menar.


  Till helgen kommer vi ha huset (Experium) fullt. Då är det AIM Challenge som gäller. Så nu jobbar vi hej vilt både dag och natt. TOPPEN om ni frågar mig. Trivs ju som fisken i vattnet.   


Lite om vad som händer i mitt liv just nu. Mer kommer för nu är jag blogg-taggad till tuusen :D Ska försöka hitta sladden till mobilen oxå så jag kan föra över lite bilder och lägga in. Kan ju bli lite roligare att läsa då   


Ha de bra sålänge !   //Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se