Direktlänk till inlägg 2 augusti 2012

GoMorron gänget !!

Av Cassandra - 2 augusti 2012 10:40


Skit dåligt väder i Dalarna idag.. Mulet och dimmigt så inni bängen. Men va gör det, jag ska ju ändå jobba snart  


JO, det är såhär förstår ni att jag har varit nere i byn på Coop och införskaffat mig en pocketbok. Ni som känner mig vet ju att jag ALDRIG läser böcker. Men jag kännde nu, såhär vid 25 års ålder att det var dags att läsa igenom EN bok iallafall. Boken heter "Femtio sätt att träffa den rätte", det är en roman skriven av Lucy-Anne Holmes. Hon skriver INTE femtio sätt man själv ska prova på att göra för att hitta den rätte mannen, utan hon berättar om när hon gjorde det. Alltså den här boken är så rolig så man vill inte sluta läsa. Ett tips från mig (bokmalen) Bergkvist. HAHA !


 


Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe, mysa ner mig i soffan med filt och boken givetvis. Så får jag önska alla er där hemma och alla här uppe och alla ni andra en dyng goig dag !!//Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se