Direktlänk till inlägg 7 augusti 2012

Lediga dagen !

Av Cassandra - 7 augusti 2012 00:27


Min första lediga dag på huuur länge som helst känns det som.. Har mest legat på soffan, kollat hoppningen, handlat mat, shoppat ny tungpiercing och en liten present till min älskade bror. :)

  Gurra och jag har käkat räkmackor och druckit lite vin. Sen kom Susann hem och så har vi haft famlije mys med OS på TV.. :)


 

Finaste Frosty    (som inte har nått med inlägget att göra   )


  Imorgon är det dags att åka och rida igen :) Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på söthästen och lägga upp här.. Så ni får se.. :)  Nu ska ja fortsätta va lite social me Freddan & Suss, sen blire natta. :)


Ha de BÄST !/Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se