Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Karlskoga forevöör !!

Av Cassandra - 13 augusti 2012 22:53


Bestämde mig för att åka hem till Karlskoga igår för jag fick ledigt i 4 dagar i rad efter den här helgen.. Värsta helgen i mitt liv. 45 timmar på 3 dagar är inte att leka med. Insåg även att jag åt 2 mackor och 2 skedar med thaimat på dom 3 dagarna. Kanske inte så konstigt då att man va lite svag.

  Men nu är jag hemma hos Mammie och de känns toppen. Saknar ju mina bästaste roomies där uppe bara men dom finns ju där när jag kommer tillbaka. :)


Har haft en toppen dag med min bästaste Sarah. Varit i stall och på bingo. Alltså dom sakerna vi är allra bäst på ;) HAHA. Imorgon ska jag få frukort buffé, fixa mitt abonnemang på Telia, fika, träffa mormor och leka med Sarah som vanligt tror jag. :) Och på Onsdag är jag lika cool som ni andra. ;P Då ska jag nämligen åka in till Karlstad och hämta min VITA IPHONE 4s. :) Iiiihh !! Taggad som aldrig förr :P


 

Bildkälla: Google.


Dags att bädda och lägga sig. Fullt ös i morgon då. :) Mee like <3//Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se