Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012

Väldigt snart...

Av Cassandra - 14 augusti 2012 21:03


...kan jag börja blogga på riktigt. Dvs med nya bilder osv hela tiden :) Imorgon ska jag ju åka och hämta min nya mobil. Är så taggad så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. :) HAHA, för en mobil... Löjligt, jag vet, men va faan gör de ;P


  Idag har jag varit och haft mysfrukost med Camilla & Berta, sen åkta jag ner till stan och fixade med mitt gamla mobil abonnemang. Åkte till Madde och fikade där med henne, sötaste Tindra, Carine & sötaste Theo. Å alla djuren såklart. :) Skit kul att träffa er igen. Det blir ju inte direkt så ofta när man inte bor här längre och så. Sen ville Mormor att jag skulle med henne och Mammie och handla. Åkte hem och somnade, och sen kom Ella och Wall. Sten bra dag med andra ord. :)
Men nu ska vi lägga oss och kolla "En gång i Phuket" jag och Mammie. :)//Cääz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 24 juni 2013 01:07

Tänk om allt vore enligt lagar osv.. Fattar inte hur man kan behandla folk på de här viset. Önskar verkligen att det inte vore såhär, utan att allt skulle vara som det en gång va. Men allt ändrar sig och tydligen till det sämre för min del. Men men...

Av Cassandra - 25 april 2013 23:00

  Från att ha suttit i soffan och inte haft en aning om vad man ska göra, till att hönga med grabbsen ut på lite galejj, va ju gaalet nice !!   Typ 2 minuter efter att jag kom ut ur duschen fick ja ett sms där det stod "Får vi dricka lite hemma i...

Av Cassandra - 21 april 2013 20:48

Just nu har ja sån fruktansvärd hemlängtan så jag skulle kunna åka redan nu. De va ju inte längesen Mamma å dom va här men det blir ändå inte samma sak ju. :( Jaaa, jag vet att jag låter svin depp. Men så känns de oxå. Men 5 Maj rullar ja å bil...

Av Cassandra - 10 april 2013 15:44

Sitter här i soffan, nyduschad å ska strax iväg å ta en köpp kaffö med min bästa Ellie. Förmiddagen har bestått av stall och en grym tur ut i "skogen". Hanna skötte sig exemplariskt. Så idag blev de en liten galopp som belöning för stumpan. :) ...

Av Cassandra - 9 april 2013 15:41

Livet leker som vanligt ;) Har som alltid den här tiden på året gått å blivit sten förkyld. Den här gången tänkte ja bota min förkylning me en flaska sprit, eller två. ;) HAHA!! Andra sommaren i rad nu blir jag kvar i Sälen vilket känns kalas bra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se