Senaste inläggen

Av Cassandra - 14 september 2011 08:39


Vaknade för ungeför en timme sen, hoppade in i duschen och nu sitter jag här.. Hehe, väntar nämligen på att min goa Jennifer ska komma och hämta mig så vi kan åka hem till Mammie och ha en liten morgonfika. :) Alltid mysigt ju :D Sen tror ja nog att jag åker med Jenn ut till stallet för hon skulle rida B på banan. Och efter det nångång tror jag att ja å bästa Bibbs skulle till ridhus med Bert. NEJ jag ska inte rida. Kommer icke upp på en hästrygg på ett bra tag tror jag. 


//Cääz

ANNONS
Av Cassandra - 10 september 2011 22:48

Red Bert en liten stund på banan idag. När jag skriver en liten stund menar ja verkligen en LITEN stund. Hann väl typ skritta i båda varv, trava lite i höger varv. Gick över i vänster varv för att trava lite där me, men då va de kört. Han blev tydligen "rädd" för någonting som inte fanns och HOPPADE till som aldrig förr. Jag va ju me på att detta kunde hända eftersom exakt samma sak hände för ca 2 veckor sen när jag ramlade av. Me varn tydligen inte tillräckligt me eftersom jag även denna gång ramlade av i leran / blöta gruset. Tyvärr gick de inte sådär jätte bra idag då ja ramlade med all tyngd på knät. Underbenet vek sig utåt och sen knakade de till.. Aj Aj Aj!! Och stackars Matilda fick aggera hästskötare (Tilda e livrädd för Bert) men de gick fint.

  Det gjorde ju så förbannat ont så ja trodde ärligt talat att jag skulle DÖ ! Men insåg ju ganska fort att de kommer jag ju INTE att göra.. Åkte in till vårdcentralen direkt där det blev en remiss till röntgen. Inte ett spår av fraktur. TACK GODE GUUD FÖR DE !! Blev ju tvugna att åka tillbaka till vårdcentralen efter röntgen så dom skulle lagga bandage.. Så denna "lilla" avramling har nu resulterat i att Cassandra Bergkvist ska gå på kryckor och får icke stö på benet. Samt äta 3 Ipren om dagen i ca 1 vecka och om detta inte lindrar smärtan ska jag ta alvedon till..


De va min Lördag de.. TUSEN tack till Mammie, Torbjörn och givetvis Sarah som nu är min personliga assistent.. Liver är UNDERBART ! ;)


//Cääz

ANNONS
Av Cassandra - 9 september 2011 09:57

..så mycket uppdatering längre. Men det beror helt på att jag typ tröttnat på att blogga helt enkelt.

  Den här veckan har hittills varit nice :) Har renoverat / målat för fullt hemma hos Malla & Glenn.. De blir så jäkla bra och mysigt så nu vill jag bara ta tag i mitt här hemma oxå.. Och det dröjer inte vill jag lova :)) Hihi... Har ju lyckats lägga armen i eluttaget och fått jordens märken.. HAHA man ska ha en Cassie till allt för de e då de händer.. Malla garva rätt rejält vill ja lova.. HAHA !!


  I Måndags hade jag min favvo kusin Rasmus oxå för det va studiedag på dagis. SÅ Milla Och Malin va ju oxå hemma. Så vi busade och lekte hela dagen.. Men lek lera å sen tog vi en sväng till Lunedet och klappade / matade alla djuren. Som förövrigt inte verkar får någon mat för jädrar va dom va ivriga.. HAHA


Nu stall med Sarah och rida Bert !


//Cääz

Av Cassandra - 4 september 2011 22:13

Har väldigt många frågor jag skulle vilja ha svar på. Från folk, vänner, kompisar som man trodde man hade. Eller har man dom fast dom bara vill få en att bli ledsen ? Jag förstår ingenting just nu. Detta gäller givetvis inte alla men några av dom jag trodde jag hade som vänner. Att vara ett helt kompisgäng och sen stänga ute en person. Ska det vara så ? Hur skulle någon annan person (inte jag, vem som helst) känna sig om vi stängde ute den ? (de kanske man borde fråga varje enskild person) Ni kanske inte tänker på de här, men hoppas väl på att kunna prata med alla och fråga diverse frågor så man nån gång kan få reda på vad som egentligen försegår.

  Förstår väl att ni skrattar osv när ni läser de här men jag har iallafall blivit väldigt sårad. Och om de va de som va eran baktanke med de hela så har ni lyckats.


Tack för mig. God Natt.


//Cääz

Av Cassandra - 31 augusti 2011 21:35

PLATTÅNG !! Ingen är lyckligare än jag. Va ju tvungen att "provköra" den direkt, och håret blev perfekt :) Platt, snyggt & glansigt :) Kan verkligen rekomendera en Remington. I den här är det avokado olja och e-vitamin i plattorna. Så de skyddar håret mot värme osv. Man behöver alltså inte ha i massa tjaffs innan man plattar :) Goooiiit !! Här kommer en bild på den ;)


    

Trodde faktiskt bilden va större, men bara att gå in på Halens.se å kolla så hittar ni den där ;) MYCKET bra tång alltså ;)


//Cääz

Av Cassandra - 15 augusti 2011 08:19


Har faktiskt semester den här veckan oxå men tänkte sticka in och jobba Mån - Tors iaf. Tjäna lite extra pengar. Sen ska ja ju fixa mitt CV nu snarast och söka MASSA ROLIGA jobb.. Speciellt ett jobb som ja verkligen hoppas att jag får :)


 Nu strax åker ja ut till stallet med B, S & E.. Utsläpp av hästarna plus att S ska hoppa studs på B och Å.. Kuuuul !!


//Cääz

Av Cassandra - 31 juli 2011 17:47


För det första så vet jag nu varför jag inte varit ute på krogen på så länge. Detta beror på att det är inge folk PLUS att det va bara gammalt folk typ igår. Nej fy faan de va inget för mig. Då är det MYCKET trevligare att sitta hemma med roligt folk hela kvällen och dricka och snacka skit :)) Att man aldrig lär sig !


  Red snygg Bert på gärdet idag tillsammans med Jenn & Mondo. Det gick så fruktansvärt bra. (Till Bibban: Jag kunde sitta lite i traven idag) :)) Höhö ! Han va klockren.. Såå kuuuul :D


Får se vad kvällen har att bjuda på..


//Cääz

Av Cassandra - 26 juli 2011 23:30


  Ska kolla med Mammie om hon hitter med mig en snabbis imorgon och hämta ut mina nya grejjer som kommer från H&M :)) Fick aviserings sms idag om att det kommit :D Tänkte visa bilder på vad jag beställt ;)


Ett duschdraperi: (Bild hittad på Google)

 


Stort badlakan: (Bild hittad på Google)

 


Gästhanddukar 2 st: (Bild hittad på Google)

 


Sen är det ett par leggins och en tröja med i paketet oxå.

  Har en liten fundering och undrar vad ni tycker.... Ska jag ha matta nr 1 eller matta nr 2 ??? Need some help here !!! ;)


Matta nr 1: (Bild hittad på Google)

 


Matta nr 2: (Bild hittad på Google) Typ som denna rosa fast i samma nyans som draeriet

 


Söv Gött !!


//Cääz

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se