Senaste inläggen

Av Cassandra - 26 juli 2011 14:46


Jag har ju som många vet sökt ett säsongsjobb på annan ort, och kommer då inte att få ta med mig min älsklingskisse. Därför tänkte jag börja kolla runt lite redan nu om det finns någon som skulle vilja ha honom. Han är 7 år och världens gosigaste. Kan vara lite "blyg" i början med det går över fort. Han är van vid andra katter, hundar och barn så det är inget problem. Och om han känner att det blir för mycket går han undan. Men om det är någon som vill eller vet någon som vill så är det ju bara att höra av sig. Om jag inte hittar någon så måste han ju tas bort och det vill jag VERKLIGEN INTE :( Mammas ögonsten.


Här har vi Hubbas. Världens finaste <3 


Skicka mail på FB eller vanlig mail ( cassie_bergkvist@hotmail.se )

Ja, det ska vara .se   :))


//Cääz

ANNONS
Av Cassandra - 25 juli 2011 23:02


Va inne med Sarah i förmiddags till Örebro, Marieberg Galleria, som det nu så fint heter. Först åkte vi bort till Hööks. Sarah kollade runt lite och köpte snyggaste västen, själv tog ja Baileys (stavning?) och gick till hund avdelningen så köpte vi JÄTTE mumsiga godisar till henne. Hon slukade dom i ett naffs kan man verkligen säga. :)) Sen vidare in till stora köpcentrat, där shoppade jag verklige löst ordentligt... NOOOT ! De jag fick med mig va nässpray, novalucol och handsprit. Hmm, kul kompis att ha med på shoppingrunda. HAHA, hittade ingenting som föll mig i smaken, jävligt tråkigt MEN, jävligt bra för plånboken.

  Sen blir de vidare till Till Häst där det blev inlämning av Sarahs sadel och så köpte hon en ny. JÄTTE FINASTE HENRI DE RIVEL. Mitt favvo märke.. MÖMS !!


Gick toppen bra på jobbet idag oxå. Fortsätter jag likadant resten av veckan så kommer Fröken B att ligga på Expert !


Natti Natti alla !!


//Cääz

ANNONS
Av Cassandra - 24 juli 2011 20:47

Har varit i Kumla hela dagen lång på tävlinga med Sarah, Kråkon och Bibban.

  I första klassen red Sarah JÄTTE bra och Åke va på topp. Ett litet irriterande pet blev de bara för han vart lite slapp i fram.  I andra klassen blev han lat och sket i allt helt enkelt. Men de tar dom igen på nästa tävling :D


  Sen har man ju sett lite kändisar idag på plats oxå. Hihi, ska betätta de bästa sist :D

Så först träffa vi ju Niclas Jonsson men han ser man ju varannan vecka så de va ju inge speciellt så, men han är ju ändå känd i hästvärlden.


Sen helt från ingenstans så dyker Peter Gustafson upp. Han som va med i "Bonde Söker Fru" DYNG MÄKTIGT !! Hihihi...


Peter Gustafson, bilden hittad på google.   Och sist men inte minst (eller jo de e hon) ;D Ska ta detta från början. Står inne i ridhuset där besiktningen va och väntar på Bibban och Sarah. Det häll regna ute så de va som en dusch man va tvungen att gå igenom för att komma ut ur ridhuset för de rann så från taket. Men då kommer en tjej och går med sin häst. Tänker då att henne känner jag igen så jäkla väl. (Men kommer givetvis inte på vem hon är.) Hon ställer sig vid in / utgången och ja säger till henne:


Jag: "Du får skynda dig ut för annars får du en riktig dusch."

Hon: "Haha, ja gud vad det regna."

Jag: "Hehe, ja opch precis utanför är det en stor vattenpöl oxå, så man får dusch och bad i ett ;)"

Hon: "Tur att jag har nära till bussen så jag bara kan springa in med hästen."

Jag: "Ja vissa har tur."

Hon: "Och du har gympaskor. Det lär bli väldigt blött!"

Jag: "HAHA, ja men det är redan dyblött här i"

Hon skrattade och sprang ut med hästen. Frågade lite senare Bibban vem den där tjejen va (Bibban hade lånat hennes nummerlapp på besiktningen)

  Men Cassie, de va ju Helena Lundbäck..

DÅ HÖLL JA PÅ ATT TRILLA AV PINN!! (Dyng nära till tårar som vanligt) HAHA DYNG mäktigt om jag får säga de själv :D HAHA


Helena har ju tävlat VM osv, och hon har även varit med i Let´s Dance :))'


 

Helena Lundbäck med hästen Madick, bilden hittat på google.


De va allt för mig. Tack å Hej !!


//Cääz

Av Cassandra - 23 juli 2011 08:43


Det är Lördag och jag ska om ca 2 timmar åka in till jobbet för att köra lite cash race, vilket innebär att jag får 60 kr för varje sälj jag gör och sen får jag pengarna i handen när jag går hem. Lite gött med extra pengar såhär 2 dagar innan löning. Ska fira med en tetra iskall rosé sen tänkte jag.. Auuoomm !! För de ska ju vara Rosie :D


 


//Cääz

Av Cassandra - 22 juli 2011 20:34


Trevli Fredag detta blev måste jag säga. Började med en super start på jobbet, dubbel bonus på första och enkel bonus på andra.. Sen gick de lite utför på tredje men jag hämtade mig igen på fjärde. Passet alltså.. HAHA ! Kom hem och slängde i mig litte mat och sen vidare till stallet. Kääffe med Bibbs och sen tog vi oss till banan men Bert och Åke. Idag red jag Åke-bråke som va allt annat är bråkig. Han va grym att rida nu. Inte alls som han va sist när ja red han på banan när Sarah och dom va i Filipinerna.. Snacka TOPPEN jobb hon gör den där Rara-Sarah.. Hon ska få lära mig allt hon kan ;) hihi


  Nu sitter ja i soffan svettig och go och kollar på Scooby Doo.. HAHA roligt Fredags kväll (?) Hm, NEJ !! Usch jag hatar att sitta själv.. Speciellt Fredagar & Lördagar.. Men har man ingen som vill umgås med en så är de väl så ;) HAHA SKÖJJA !!!!! Ska ju jöbbö imörrn !!


Ha de bra alla idioter & och er ja tycker om ni kan ha de BÄST !!


//Cääz

Av Cassandra - 21 juli 2011 22:34


Kommer redan nu att lite smått få er att byta blogg från denna till min nya


(raggarpullan.blogg.se)


Där jag förmodligen framöver kommer att skriva istället.

Sarah ska bara hjälpa mig att få ordning på den. Så tills dess blir jag kvar här :))


//C

Av Cassandra - 18 juli 2011 22:34


  Det är inte Fru Bergkvists dag odag vill jag lova.. Först mår man ju inte sådär hundra just nu.. Åkte till Malin efter stallet för att få lite positiv energi (som ja ALLTID får här). Men givetvis får man böter.. JAG HATAR BÖTER !!! Fasen som om de inte skulle va nog efter de man fick höra förut.. Ne om man ska må dåligt så ska man tydligen göra de till tuusen.. Det räcker inte att bara må lite dåligt och sen att de ska gå över.. Nej nej, ta i så mycke man bara kan de e tydligen lika bra de !


//C

Av Cassandra - 17 juli 2011 17:42

  I morse 5.25 åkte min bror, pappie och hans "nya" familj till Egypten. Hade ju inte tackat nej till en sån resa men eftersom ingen frågar om man vill med så är det ju lite svårt att tacka nej. Kan inte säga att jag någon gång tidigare i mitt liv har kännt mig så sviken eller utanför som jag gör just nu.. Är jag inte hans dotter längre ? Är den "nya" familjen bättre ? Vad gör jag för fel ? Jag kan inte förstår. Visst jag är 24 år men han kunde ju i alla fall frågat om jag ville följa med så hade jag betalat den där biljetten / hotellet själv. Men de gick tydligen inte.. Han kanske inte vill att jag ska vara med i hans familj längre (?)

  Som sagt, väldigt ledsen och besviken är jag...

Och imorrn är det jobb igen, jävligt sugen på att jobba när man mår såhär då.. NOT !


//C

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se